Basistraining Glunders in de Klas Laat het glunderen in jouw klas vanzelf gaan.

Praktische 6 weekse training om positief onderwijs elke schooldag, de hele schooldag door toe te passen. 

positiviteit en zelfvertrouwen

Blije snoeten, de verwondering, kinderen van en met elkaar laten leren...  Dit is waarom je leerkracht werd! Je wilt positiviteit een plaats geven in elke schooldag. Je kent de glundertools en wilt ze nu echt effectiever en vaker inzetten en zo hun krachten laten bundelen. Hebt knetterveel ideeën, maar waar haal je de tijd vandaan?

In deze 6-weekse online training  neem ik je mee in de Glundertools en de visie erachter. Je kunt op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. Je bereikt steeds meer diepgang. Je leert de glundertools van binnen en van buiten kennen door er zelf en met je leerlingen mee aan de slag te gaan. Handige, praktische en concrete inspiraties. 

Na deze basistraining 'Glunders in de klas' kun jij de hele dag door, zonder extra lestijd, met jouw leerlingen de verbinding, positieve mindset en zelfvertrouwen blijvend stimuleren.

in de klas
leerkrachtaanhetwerk2

Ben jij dit?

 • glundercompany

  Ben jij leerkracht op de basisschool of lager onderwijs?

 • glundercompany

  Gun jij jouw leerlingen ook zo die positieve mindset en een stevig zelfbeeld?

 • glundercompany

  Vind jij het ook zo belangrijk om je leerlingen te laten voelen dat iedereen erbij hoort en dat het mooi is hoe uniek ze zijn?

 • glundercompany

  Ben je wel klaar met die goedbedoelde losse flodders en zoek je iets blijvends, aansprekends? En oja, ook wel fijn als het niet teveel tijd kost en uit je leerlingen zelf kan gaan komen.

De sfeer in de groep verandert zo enorm door het toepassen van de Glunderketting en Schatgravers. Met alle positieve gevolgen van dien. - Juf Marget, groep 8

Wil jij ook glunderen met jouw klas?

Wat kun je verwachten?

In deze 6 weekse cursus neemt Matty je mee in de Glundertools en de visie erachter. Je kunt op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. Je bereikt steeds meer diepgang.

De online training bestaat uit 6 modules. In elke module komt zowel de Glunderketting, Schatgravers en de GlunderJournal aan bod. Je leert de glundertools van binnen en van buiten kennen door er zelf en met je leerlingen mee aan de slag te gaan. Lekker veel praktische en concrete aanwijzingen om de glundertools in te zetten.

Na deze basistraining 'Glunders in de Klas' kun jij de hele dag door, zonder extra lestijd, met jouw leerlingen de verbinding, positieve mindset en zelfvertrouwen blijvend stimuleren.

2

Elke schooldag, de hele schooldag door.

Niet als les. Niet als methode. Glunderen is een 'state of mind'.

glundertools-magie

Wat zijn Glundertools?

glun-der-tool (de ~mv, glundertools) veelzijdig hulpmiddel voor in de klas dat integraal door de schooldag heen gebruikt wordt om leerlingen te doen groeien en glunderen.

 • webwinkel glunderketting

  glunderketting

  Laat jouw leerlingen zelf de hele schooldag door complimenten doorgeven. 

 • schatgravers aanbodpagina_edited-1

  schatgravers

  Oneindige inspiratiebron met 227 kaartjes voor zelfvertrouwen, positieve mindset en verbinding. 

 • glunderjournal aanbodpagina_edited-1

  glunderjournal

  Creëert eenvoudig en licht een (school)dagelijkse routine van zelfzorg voor de leerkracht. 

Bij deze online training krijg jij:

 • Live meetings: Korte online meetings na schooltijd om het echt samen te doen, ervaren en beleven. Deze worden opgenomen en kun je terugkijken.

 • Video's: Werkvormen of achtergrond-informatie die worden uitgelegd in videos'. zodat je meteen een beeld krijgt en lekker meegenomen wordt in het enthousiasme

 • GlunderAcademie: De leeromgeving waar jij 24/7 en levenslang naartoe kunt om alles in terug te vinden.

 • Community: Interactie op jouw tijd en tempo. Hier worden variaties en ervaringen met spelvormen gedeeld.

 • Handouts: Handige overzichten met uitgeschreven glundertool-inspiraties

 • Cadeautje! Matty komt een potje Schatgravers spelen met jouw groep! Een speciale kinderwebinar met alleen jullie klas, helemaal op maat qua leeftijd en Schatgravers-ervaring. Exclusief voor deelnemers aan deze basistraining.

schatgravers
glunderpoppetje

Had jij deze vraag ook?

Daar kun je in principe voor altijd bij en elk moment van de dag. Je toegang verloopt nooit. 

Dit programma wordt momenteel alleen online aangeboden. Zo kun jij er vanaf elke plek van de wereld en op jouw tijd en tempo bij zijn.

Ja, dat kan zeker! Dan ga je het in deze training gewoon lekker helemaal leren en start je meteen goed met glunderen! 

Facebook gebruiken we in een besloten facebookgroep vooral om elkaar te inspireren en in de facebookgroep zit hele fijne interactie.

Je kunt een facebook-account aanmaken alleen voor deze training, of ervoor kiezen om de interactie over te slaan. In de academie komt de trainingsinhoud te staan. Daar kun jij sowieso bij.

De data van meetings hoor je steeds gedurende het programma. Ze worden bij voorkeur na schooltijd op weekdagen gegeven. Niemand gaat er vanuit dat jij bij alle webinars en meetings kunt zijn. Alles wordt opgenomen. Je kunt ze lekker op je gemak terug kijken zo vaak je maar wilt. 

Gefeliciteerd, fijne directie heb je! We sturen je sowieso een factuur die je door kunt zetten. Als je liever niet zelf voorschiet, klik bij je bestelling dan 'betalen via bankoverschrijving' aan en geef bij je bestelnotities door waar we de factuur heen kunnen en mogen sturen.

Zeker weten dat je met deze basiscursus de achtergrond en combinatiemogelijkheden van de verschillende Glundertools beter doorkrijgt en zo veel meer mogelijkheden gaat vinden. Je kunt ook laten weten waar je tegenaan loopt, Matty denkt dan met je mee. Dit gaat je zoveel inspiratie opleveren!