Laat het glunderen in jouw klas vanzelf gaan.

 

Volledige training over de basis van het glunderen. Ontdek in 6 weken tijd hoe jij de veelzijdigheid van de Glundertools* effectiever en meer inzet in jouw klas zonder dat er kostbare lestijd verloren gaat.

*Glundertools: Schatgravers, de Glunderketting en het Glunderjournal.

Laat het glunderen in jouw klas vanzelf gaan.

De enige volledige training over de basis van het glunderen. Ontdek in 6 weken tijd hoe jij de veelzijdigheid van de Glundertools* effectiever en meer inzet in jouw klas zonder dat er kostbare lestijd verloren gaat.

Deze cursus duurt 6 weken, is oneindig toe te passen en te raadplegen en kost €197,00

*Glundertools: Schatgravers, de Glunderketting en het Glunderjournal.

Je werkt met Schatgravers en de Glunderketting in de klas en hebt ervaren wat ze aan positiviteit losmaken bij je leerlingen. Dit is waarom je leerkracht werd! Die blije snoeten, de verwondering, kinderen van en met elkaar laten leren. Je wilt de Glundertools nu echt effectiever en vaker inzetten en zo hun krachten laten bundelen .Knetterveel ideeën, maar knetterweining tijd. Je ziet wel mogelijkheden maar voelt je hier nog niet zo comfortabel bij.

In deze 6 weekse cursus neem ik je mee in de Glundertools en de visie erachter. Je kunt op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. Je bereikt steeds meer diepgang. Je leert de Glundertools van binnen en van buiten kennen door er zelf en met je leerlingen mee aan de slag te gaan. Lekker veel praktische en concrete voorbeelden.

Na deze basiscursus 'Glunders in de klas' kun jij de hele dag door, zonder extra lestijd, met jouw leerlingen de verbinding, positieve mindset en zelfvertrouwen blijvend stimuleren.

Ben jij klaar om de Glundertools effectiever in te zetten in jouw klas?

Dan is deze basiscursus Glunders in de klas perrrrfect voor jou!  We starten op 24 januari 2022 en zijn dan samen 6 weken bezig. Volledig online, met volop interactie en korte live momenten na schooltijd.

Ik ben Matty. Ik inspireer leerkrachten om positief onderwijs toe te passen in de klas.

 • Enthousiast-maker, ideeënfontein en (online) trainer.
 • onwikkelaar van o.a. Schatgravers (samen met Greetje Welten), de Glunderketting en GlunderJournal
 • de afgelopen jaren heb ik zo'n 1200 leerkrachten voorzien van glundertools in de klas
 • het afgelopen jaar gaf ik aan zo'n 400 leerkrachten online of live training over glunderen in de klas
 • Ik vlecht met jou die glundertools op een blijmakende manier door de schooldag heen zodat jouw leerlingen als vanzelf gaan glunderen?
 • Ik ben er speciaal voor leerkrachten als jij die vooral zo graag willen dat hun leerlingen gezien en gehoord worden.
 • Ik ontwikkelde ik deze korte training die jou lekkere glunderstappen laat zetten in de klas.

deze basistraining 'Glunders in de klas' bestaat uit 6 modules

 1. alles begint bij de leerkracht
 2. met elkaar
 3. voor elkaar
 4. jezelf vinden en kennen
 5. zelf doen
 6. om ons heen

In elke module komt zowel de Glunderketting, Schatgravers en de GlunderJournal aan bod. Je leert de glundertools van binnen en van buiten kennen door er zelf en met je leerlingen mee aan de slag te gaan. Lekker veel praktische en concrete aanwijzingen om de glundertools in te zetten.

In 6 weken krijg je elke week een nieuwe module in de academie (voor altijd toegankelijk). Je kunt op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen. Hier vind je per module achtergrondinformatie en duidelijke glundertool-inspiraties om in de klas mee aan de slag te gaan. Je bereikt steeds meer diepgang. Verder hebben we elke week een live van 15-30 minuten waarbij ik uitleg geef en vragen beantwoord. Waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt

Bij de basistraining gaan we er vanuit dat de Glunderketting, Schatgravers en de Glunderjournal al in bezit zijn. Deze kunnen erbij aangeschaft worden.

Werkvormen in de basiscursus GLUNDERS IN DE KLAS

 • Meetings: Korte zoommeetings of Facebook lives na schooltijd om het echt samen te doen, ervaren en beleven.
 • Video's: Werkvormen of achtergrond-informatie die worden uitgelegd in videos'. zodat je meteen een beeld krijgt en lekker meegenomen wordt in het enthousiasme
 • Academie: De plek waar jij 24/7 en levenslang naartoe kunt om alles van de basiscursus 'Glunders in de klas' terug te vinden. Alle werkvormen, uitleg, meetings, video's en hand-outs worden hier voor jou opgeslagen.
 • Community: interactie op jouw tijd en tempo. Hier worden variaties en ervaringen met spelvormen gedeeld, veel casussen gezamenlijk uitgewerkt en kun je altijd terecht voor vragen en ideeën.
 • Handout: Handig overzicht met de glundertool-inspiraties .

DOE NU MEE EN ONTVANG DEZE BONUS

BONUS - Schatgravers met Matty

t.w.v. €87,50

Matty komt een potje Schatgravers spelen met jouw groep! Een speciale kinderwebinar met alleen jullie klas, helemaal op maat qua leeftijd en Schatgravers-ervaring. Exclusief voor deelnemers aan deze basiscursus.

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Je hoeft je vinger niet op te steken!

Tot wannneer kan ik bij de cursusinhoud in de academie?

Daar kun je in principe voor altijd bij en elk moment van de dag. Je toegang verloopt nooit. 

Ik heb geen facebook. Is dat erg?

Facebook gebruiken we in een besloten facebookgroep vooral om elkaar te inspireren en in de facebookgroep zit hele fijne interactie.

Je kunt een facebook-account aanmaken alleen voor dit, of ervoor kiezen om de interactie over te slaan. In de academie komt de cursusinhoud te staan. Daar kun jij sowieso bij.

Bied je dit ook nog live en offline aan? Dat vind ik veel fijner qua interactie en verbinding.

Dit programma wordt momenteel alleen online aangeboden. Zo kun jij er vanaf elke plek van de wereld en op jouw tijd en tempo bij zijn.

Verder kun je in de Facebookgroep waar ervaring wordt uitgewisseld. Daar leer je ook meteen de andere deelnemers kennen, wat zeker een meerwaarde is. Super interactief, wel op je eigen tempo.

Wanneer zijn de meetings en webinars?

De data van meetings hoor je steeds gedurende het programma. Ze worden bij voorkeur na schooltijd op weekdagen gegeven. Niemand gaat er vanuit dat jij bij alle webinars en meetings kunt zijn. Ze worden allemaal opgenomen en binnen 2  werkdagen in de academie gezet. Je kunt ze lekker op je gemak terug kijken zo vaak je maar wilt. 

Hoera, mijn directie wil betalen! Hoe regel ik dat?

Gefeliciteerd, fijne directie heb je! We sturen je sowieso een factuur die je door kunt zetten. Als je liever niet zelf voorschiet, klik bij je bestelling dan 'betalen via bankoverschrijving' aan en geef bij je bestelnotities door waar we de factuur heen kunnen en mogen sturen.

Ik werk al met de Glundertools. Heb ik er nog wel iets aan?

Zeker weten dat je met deze basiscursus de achtergrond en combinatiemogelijkheden van de verschillende Glundertools beter doorkrijgt en zo veel meer mogelijkheden gaat vinden. Je kunt ook laten weten waar je tegenaan loopt, Matty denkt dan met je mee. Dit gaat je zoveel inspiratie opleveren!

Kan ik ook meedoen als ik de Glunderketting, Glunderjournal en/of Schatgravers niet heb?

Tuurlijk! Bestel dan bij inschrijving via de winkel op de site de Glunderketting, Glunderjournal of Schatgravers los bij. Bij allemaal zit een korte beschrijving hoe je ermee start. In deze basiscursus leer je hoe je eenvoudig met deze Glundertools kunt verdiepen.