Interactieve InspiratieWebinars

Als leerkracht iedere schooldag handelen vanuit positiviteit, dat is wat je wilt toch? Glundercompany biedt regelmatigeen InspiratieWebinar. Online. Kost je niet veel tijd, brengt je een hoop!

De InspiratieWebinars zijn live en spelen daarmee in op de actuele gebeurtenissen in het onderwijs en geven je tips om de volgende dag direct toe te passen in de klas en je ontdekt de rol van glunderen daarin. Live is natuurlijk het leukste, maar terugkijken kan ook.  De InspiratieWebinar kan nog tot een week nadien teruggekeken worden.

Eerdere InspiratieWebinars

13 september - 20:30 uur

Glunderstart je schooljaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed posuere facilisis enim, sed vulputate eros sollicitudin scelerisque. Praesent enim metus, suscipit nec ullamcorper eu, vulputate at augue.

5 oktober 2022 - 20:30 uur

Glunderende leerkracht

Glundert het nog bij jou in de klas? Hoe zorg jij in de huidige tijd, met een wirwar van taken, dat je het overzicht bewaart? Dat je jezelf centraal stelt. – – No matter what? – Als jij Glundert, geeft je de mooiste lessen.

14 november 2022 - 20:30 uur

Sintspiratie-Sinterklaas in de klas

De spanning stijgt in de klas. Laat jij de Sint jouw sfeer in de klas bepalen of pak je terug naar eenvoud, essentie en fantasie? Hoe behoud jij de magie?

13 december 2022 - 20:30 uur

the most glunderful time in de klas

juist deze tijd is de tijd van samenheid, van aandacht en verwondering. Want all we want for Christmas is glunders: rust, warmte en lichtpuntjes.  ik heb 3 glunderfulle werkvormen voor je. Ontdek ze in deze gratis InspratieWebinar.

12 januari 2023 - 20:30 uur

Een krachtig kindgesprek

Hoe zie en hoor je een kind nou écht? Met een krachtig kindgesprek. Want niemand kan zo goed vertellen hoe het gaat en wat er speelt dan het kind zelf. Hiermee maak je je leerling super-zelfredzaam. Over slimme vragen, handigheidjes en gesprekstips.

13 februari 2023 - 20:30 uur

Ouders betrekken bij het glunderen.

Glunderen staat voor positiviteit en het werkt aanstekelijk. Maar waarom alleen in de klas? Wij geven tips hoe je ouders betrekt in de glundervisie zodat het ook na school doorleeft!

14 maart 2023 - 20:30 uur

Gedrag, de behoefte erachter en de mogelijkheden.

Achter gedrag staat een behoefte. Hoe kan je op een realistische manier gehoor geven aan de behoeftes van jouw leerling? Wij geven jou tips om het kind én jou hierin te ondersteunen!

23 mei 2023 - 20:30 uur

Werken met complimenten

Stilstaan bij ieders unieke vaardigheden. Complimenten zijn noodzakelijk in onze glundermindset. Maar hoe geef je ze, hoe ontvang je ze? Hoe laat je je leerlingen die positiviteit rondstrooien? In deze inspiratiewebinar ontdek je het!

6 juni 2023 - 20:30

Een positief rapport schrijven

Een 6 voor rekenen en een 8 voor taal. Jouw verhaal is wat ze zich herinneren. Hoe zorg je er voor dat een rapport positief en persoonlijk en opbouwend is? Wij geven jou tips voor een krachtige boodschap!

20 juni 2023 - 20:30 uur

Reflecteren kun je leren

Het schooljaar zit er bijna op. Hoe neem jij afscheid? Wij geven jou tips om jouw kinderen zelf te laten reflecteren. Wat heb je geleerd dit jaar, wie was jij in de klas en wat wil jij meenemen. Emotioneel én cognitief!

Schooljaar 2023 - 2024

Schooljaar 2023 - 2024

Deze worden later bekend gemaakt.