Glunderende kinderen, no matter what

Wij zijn er voor eigenzinnige scholen. Scholen die ondanks de huidige tijd, papierwerk en overvraagstukken blijven geloven in de kracht van positiviteit. Glunderende kinderen staan centraal. - No Matter What -

glunderpoppetje

Hoe wij positiviteit in het onderwijs brengen

Glundercompany begeleidt leerkrachten of scholen door middel van tools, trainingen en webinars. Stap voor stap naar een school vol positiviteit. Wil je weten hoe wij dat doen? Start dan met onze introductiewebinar. Je kunt starten wanneer je wilt.

Ik ben Matty, inspirator voor positief onderwijs

Mijn missie is om alle leerkrachten en scholen in Nederland én België te inspireren en handvatten te geven voor de mooiste lessen. Vol positiviteit en glunders.

Inmiddels werken 2450 leerkrachten met mijn tools en zijn lid van de Glundercommunity. Dat worden er elke dag meer! Ik ben trots dat ik bij mag dragen aan deze positieve mindset in de samenleving.

matty-met-leerkracht

Maak kennis met Glundercompany

Webinar_icon-blue

Maak kennis met positief onderwijs!
Schrijf je in voor onze kennismakingswebinar. Hierin leggen we uit hoe Glundercompany jou en je klas dagelijks een flinke dosis positiviteit, eigenheid en rust kan geven.

glunderpoppetje
jufsophie

Matty van Glundercompany inspireert me dagelijks! Ik volg al haar webinars, werk met haar werkvormen en de glunderketting heeft een centrale plek in de klas.

Juf Zippora / Montessorischool Bergen op Zoom

Benieuwd wat Glundercompany voor jouw klas of school kan betekenen?