GlunderLeerkracht voor één dag

lesbevoegde, ruim ervaren invaller
brengt de hele schooldag positiviteit in de klas

Natuurlijk wil jij dat je leerlingen

... zichzelf leren kennen. Elkaar. Niet in cijfers of scores, maar in talenten en schatten. Dat ze zelfvertrouwen hebben. 
 
Dat ze rust en ruimte ervaren om er voor elkaar te zijn. Zich veilig voelen op school, in de klas. Met zichzelf en elkaar. 
 
Dat ze vaardigheden ontwikkelen om op zichzelf terug te vallen als het soms eens pittig wordt. Om klein geluk te herkennen als het daar is.
 
Maar de lesdag zit al bomvol met alles-wat-moet. Het hoofd en agenda van de leerkracht ook. Liever geef je de leerkracht juist ruimte om zich op andere zaken te richten. Daarom is het zo fijn als de klas een dag overgenomen kan worden door een ervaren, bevlogen leerkracht die zich hier voluit op richt. 
 
1
Matty

Ik kom een hele schooldag glunderen met jouw klas!

 • glundercompany

  De leerkracht kan de klas uit om (onder schooltijd!) een dag wat anders te doen.

 • glundercompany

  Als invalleerkracht werk ik de hele schooldag spelenderwijs met de klas aan positieve mindset, zelfvertrouwen en verbinding. 

 • glundercompany

  Volledig en gevarieerd dagprogramma voor groep 1 t/m 8 .

 • glundercompany

  Waarbij leerlingen een fijne, bijzondere dag hebben en vaardigheden voor het leven leren.

De sfeer in de groep verandert zo enorm door het toepassen van de Glunderketting en Schatgravers. Met alle positieve gevolgen van dien. - Juf Marget, groep 8

Wil jij ook glunderen met jouw klas?

vierkant voor websitesalespages (8)

Ik ben Matty,

18 jaar leerkracht-ervaring in alle groepen van de basisschool. Voor mij draait een dag in de klas om het creëren van een veilig, vertrouwd gevoel waarin leerlingen volledig zichzelf zijn. Waarin gegroeid, gelachen en gevoeld wordt.

Om dat te bewerkstelligen ontwikkelde ik als leerkracht handige en praktische tools die ikzelf jarenlang in mijn klas gebruikte. Vandaag de dag werken duizenden leerkrachten met mijn tools, inspireer ik dagelijks leerkrachten en scholen en geef ik trainingen aan leerkrachten en klassen.

Met de huidige tekorten en druk op leerkrachten, leerlingen en scholen is er lucht, positiviteit en saamhorigheid in de klassen nodig en laat dát nou precies mijn expertise zijn.

Als Glunderleerkracht combineer ik die expertise en ervaring om met klassen te werken aan zelfvertrouwen, geluk, groepsdynamiek en verbinding. 

Er is keuze uit 2 dagprogramma's :

1
2
 • De leerkracht krijgt een uitleg en kort verslag zodat alles voortgezet kan worden (hier zullen je leerlingen zelf om vragen!)

 • Ouders worden geïnformeerd zodat ook zij inzien dat hun kind zinvolle schooldag heeft gehad.

Glunderleerkracht

€55,00 per uur excl. reistijd- en kosten (m.u.v. regio Bergen op Zoom)

enkel op basis van hele schooldag

uiterlijk 3 werkdagen vantevoren vastleggen

in bezit van lesbevoegdheid en V.O.G. 

aanvragen via het contactformulier (rode knop op deze pagina)

IMG_9366
vierkant voor websitesalespages (10)
glunderpoppetje

Had jij deze vraag ook?

Leuk! Zodra je op de rode knop klikt, kun je al je gegevens doorgeven. Ik neem dan binnen een werkdag contact met je op om te laten weten of het door kan gaan en wat de precieze kosten zijn. Pas als de bevestiging binnen is, gaat het definitief door. 

Er zijn 2 verschillende dagprogramma s die ik in een klas kan doen dus ik kan maximaal 2 dagen in een klas komen. Ik kan daarna wel in andere klassen op school komen. 

Dat kan zeker. Je betaalt dan ook reiskosten (€0,19 per km) en reistijd (€25,00 per uur) op basis van de routeplanner van de ANWB. Bij de bevestiging zal ik laten weten wat de totale kosten zijn.