Omdat jou uitgenodigd heeft krijg je €50,- korting op deze training!

Voor coaches, leerkrachten en andere professionals die lekker veel Schatgravers-spelvormen wil leren kennen.

Heerlijk praktische training om te verdiepen en te doen. Ontdek in 2 maanden meer dan 20 mogelijkheden om Schatgravers te spelen en optimaal gebruik van de krachtige positiviteit die het spel te bieden heeft.

Je hebt Schatgravers, je vindt het een prachtig spel. Je weet dat je er zo ontzettend veel mee kunt, maar wat dan? Welke spelvormen zijn er? Waar begin je? Je raakt een beetje overwhelmd door alle mogelijkheden. Zo laat je de speldoos maar liever even liggen. Ooit. Ooit ga jij je erin verdiepen. Eigenlijk vind je het ook gewoon knetterspannend om een nieuwe spelvorm echt te gaan doen.

Je wéét hoe belangrijk een positieve mindset en zelfvertrouwen is. Hoe leuk het is om ermee bezig te zijn. Maar je vindt het stiekem ook een beetje ingewikkeld om er tijd voor te maken. Jij gunt niet de kinderen van nu zo dat stevige zelfbeeld. Verbinding. Dat ze de wereld om zich heen licht en met hartjesogen bekijken. De kracht van eigen wijsheid.

In dit SchatgraversSpelvormProgramma ga je echt verdiepen.

Op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. Stap per stap en met een duidelijke structuur. Je bereikt steeds meer diepgang en leert het spel van binnen en van buiten kennen door er zelf en met kinderen mee aan de slag te gaan. Lekker overzichtelijk, met heel veel kansen tot vragen stellen en oefenen. Om de paar dagen krijg je een nieuwe spelvorm in je mailbox en in de academie. Matty geeft voorbeelden en omdat je zelf het spel doet wordt meteen duidelijk welke kracht het spel en de spelvormen heeft. In de facebookgroep kun je met de andere deelnemers per spelvorm nog meer verdiepen.

Na dit SchatgraversSpelvormProgramma weet jij welke spelvormen jij kunt gebruiken. Hoe je ze met jouw doelgroep en groepsgrootte kunt doen. En je kunt ze altijd blijven gebruiken, want je houdt altijd toegang tot de uitleg in de academie.

BEN JE KLAAR OM ALLES UIT SCHATGRAVERS TE HALEN?

Dan is het SchatgraversSpelvormProgramma perrrrfect voor jou!

Start op 21 februari 2022 3, eindigt 19 april 2022. Volledig online, met volop interactie in de facebookcommunity.

Schatgravers-spelauteur Matty geeft je een oneindige hoeveelheid Schatgravers-spelvormen om uit te proberen en daarna te gaan gebruiken bij wie en wanneer je maar wilt.

'Stap voor stap meer diepgang. Matty neemt je met al haar enthousiasme mee doorheen het programma.' Marissa Van Meenen , psycholoog en yogadocent bij Dartel en Pep

"Makkelijk in te zetten zonder het hele spel te spelen." Ik vind de spelvormen heel erg fijn, de variatie en de veelzijdigheid van het spel dat in het programma echt wordt uitgediept. Bettie, kind- en oudercoach bij BIJBETTIE

Ik ben Matty

Enthousiast-maker, ideeënfontein en (online) trainer.

Samen met Greetje Welten ontwikkelde ik o.a. Schatgravers en KompasVinder

In de afgelopen 3 jaar heb ik al zo'n 500 professionals voorzien van spelideeën met Schatgravers

Ik hou het graag praktisch, concreet en mooi.

Ondanks dat het allemaal erg serieus business is, maak ik van elke training een klein feestje.

WERKVORMEN IN HET SCHATGRAVERSPROGRAMMA

Meetings: We starten met een kick-off webinar op 21 feb en sluiten af met een webinar op 19 april , deze wordt opgenomen en kun je terugkijken.

Video's: Spelvormen die worden uitgelegd en gedaan in video's zodat je meteen een beeld krijgt.

Academie: De plek waar jij 24/7 en levenslang naartoe kunt om alle spelvormen in terug te vinden.

Community: Knetterveel interactie op jouw tijd en tempo. Hier worden variaties en ervaringen met spelvormen gedeeld.

Handouts: Handige overzichten, uitgeschreven spelvormen, lijstjes met vragen en werkbladen om in te vullen.

'Een webinar van Matty is echt heel leuk. Het voelt heel natuurlijk alsof je gewoon met haar aan tafel zit ook al kan ze jou niet zien of horen.' Cynthia Seriese, hooggevoeligheidscoach bij  Puur& Open coaching

Dit gaan we doen:

 • Functies van de verschillende kaartendecks en inzetten
 • Spelvormen op video en printables.
 • Spelvormen zelf beleven en ervaren.

Leeromgeving en community

 • 24/7 toegang tot de spelvormuitleg
 • Van en met elkaar leren en verdiepen.
 • eigen tijd en tempo, voor altijd toegang

"Van eenvoudig tot complexer, van 5 minuten tot een uur of langer. Elke spelvorm heeft zijn eigen doel en ik heb geleerd welke het beste past bij specifieke momenten of situaties, en ze zijn allemaal oh-zo-krachtig en zo verschillend!' Sylvia Esquivel M., mindfulnesscoach bij  Met Sylvia 

BEN JIJ KLAAR OM NEXT LEVEL TE GAAN MET SCHATGRAVERS?

 • oneindig veel spelvormen om meteen mee aan de slag te gaan
 • inspirerende, leerzame webinars en zoomsessies die allemaal terug te kijken zijn
 • toepassingen voor één op één begeleiding en voor klassen en groepen
 • samen met andere deelnemers nadenken over oplossingen en mogelijkheden en over-en-weer inspireren
 • zorgvuldige, prettige opbouw en structuur
schatgravers-laptop

Schrijf in en krijg ook:

 

webinar Schatgravers de Basis (live deelname of opname) t.w.v. €15,75

Deelname aan de webinar Schatgravers de Basis. Deze webinar wordt vooraf live gegeven, zo kun je alvast het spel leren kennen en spelen. Je mag live meedoen en krijgt sowieso de opname.

 

'Verrijkend. Alles gaat stap voor stap, overzichtelijk, met heel veel kansen tot vragen stellen en oefenen.' Els Diependaele Yogadocent bij  Via Promessa

FAQ-HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Tot wannneer kan ik bij de spelvormen en uitleg in de academie? Daar kun je in principe voor altijd bij en elk moment van de dag. Je toegang verloopt nooit.

Ik heb geen facebook. Is dat erg?  Facebook gebruiken we in een besloten facebookgroep vooral om elkaar te inspireren en in de facebookgroep zit hele fijne interactie. Het geef je nog extra uitleg en extra opdrachten om de informatie en spelvormen echt te implementeren. Je kunt een facebook-account aanmaken alleen voor dit SchatgraversProgamma, of ervoor kiezen om de interactie over te slaan. In de academie komen de spelvormen, webinars- en meetingopnames te staan. Daar kun jij sowieso bij. 

Bied je dit ook nog live en offline aan? Dat vind ik veel fijner qua interactie en verbinding.  Dit programma wordt alleen nog online aangeboden. Zo kun jij er vanaf elke plek van de wereld en op jouw tijd en tempo bij zijn. Verder kun je in de Facebookgroep per meeting een sheet terugvinden met spelvormen, casussen waarbij ervaring wordt uitgewisseld. Daar leer je ook meteen de andere deelnemers kennen, wat zeker een meerwaarde is. Super interactief, wel op je eigen tempo.  Ik maak van elke meeting een klein feestje en zorg voor gevarieerde werkvormen en manieren om jou met andere deelnemers te laten connecten. 

Voor coaches, leerkrachten en andere professionals die lekker veel Schatgravers-spelvormen wil leren kennen.

Heerlijk praktische training om te verdiepen en te doen. Ontdek in 2 maanden meer dan 20 mogelijkheden om Schatgravers te spelen en optimaal gebruik van de krachtige positiviteit die het spel te beiden heeft.