SchatgraversSpelvorm online training waarin je meer dan 25 spelvormen ontdekt

Voor (kinder)coaches, en -therapeuten, leerkrachten en andere professionals die Schatgravers op allerlei manieren willen spelen. 

Heerlijk praktische training om te verdiepen en te doen, waarna je de volledige kracht van Schatgravers benut. 

Je wéét hoe belangrijk een positieve mindset en zelfvertrouwen is.

Je hebt Schatgravers, je vindt het een prachtig spel. Je weet dat je er zo ontzettend veel mee kunt, maar wat dan? Welke manieren zijn er? Waar begin je? Je raakt een beetje overwhelmd door alle mogelijkheden. Zo laat je de speldoos maar liever even liggen. Ooit. Ooit ga jij je erin verdiepen. Liever wil je het gewoon samen doen en concreet meegenomen worden in alle mogelijkheden. 

Je wéét hoe leuk het is om ermee bezig te zijn. Maar Hoe maak je daar tijd voor en hoe pak je dat aan? Jij gunt de kinderen van nu zo de kracht van eigen wijsheid. Van zichzelf. 

schatgravers-spelen-600x600

Ben jij dit?

 • Icon-2

  Ben jij leerkracht, kindercoach, -therapeut of yogadocent??

 • Icon-2

  Gun jij kinderen ook zo dat dat stevige zelfbeeld. Verbinding. Dat ze de wereld om zich heen licht en met hartjesogen bekijken.

 • Icon-2

  Wil jij graag veel meer uit Schatgravers halen met groepen of individueel?

"Makkelijk in te zetten...

...zonder het hele spel te spelen. Ik vind de spelvormen heel erg fijn, de variatie en de veelzijdigheid van het spel dat in het programma echt wordt uitgediept.' Bettie, kind- en oudercoach bij BIJBETTIE

Ben jij klaar om alles uit Schatgravers te halen?

Werkvormen

 • Live meetings: deze worden opgenomen en kun je terugkijken.

 • Video's: Waarin we samen de spelvormen spelen, zodat je meteen een beeld krijgt én zelf kunt beleven en ervaren.

 • GlunderAcademie: De leeromgeving waar jij 24/7 en levenslang naartoe kunt om alle spelvormen in terug te vinden.

 • Community: Interactie op jouw tijd en tempo. Hier worden variaties en ervaringen met spelvormen gedeeld.

 • Handouts: Handige overzichten, uitgeschreven spelvormen, lijstjes met vragen en werkbladen om in te vullen.

schatgravers-kaarten-600x600

Wat kun je verwachten?

Lekker overzichtelijk, met heel veel kansen om zelf te beleven en oefenen. Om de paar dagen krijg je een nieuwe spelvorm in je mailbox en in de academie. Matty geeft voorbeelden en omdat je zelf het spel doet wordt meteen duidelijk welke kracht het spel en de spelvormen hebben. In de facebookgroep kun je met de andere deelnemers per spelvorm nog meer verdiepen.

Na dit SchatgraversSpelvormProgramma weet jij welke spelvormen jij kunt gebruiken. Hoe je ze met jouw doelgroep en groepsgrootte kunt doen. En je kunt ze altijd blijven gebruiken, want je houdt altijd toegang tot de uitleg in de GlunderAcademie.

‘Een webinar van Matty is echt heel leuk. Het voelt heel natuurlijk alsof je gewoon met haar aan tafel zit ook al kan ze jou niet zien of horen.‘ Cynthia Seriese, hooggevoeligheidscoach bij Puur& Open coaching

Deelname €247

kick off webinar (is opgenomen en staat klaar)

elke paar dagen een mail met een nieuwe spelvorm 

25 + spelvormen om oneindig mee te variëren

spelvormen blijven eindeloos beschikbaar

8FB633FB-36F3-4EB0-B94B-2F8F46E008C9
glunderpoppetje

Daar kun je in principe voor altijd bij en elk moment van de dag. Je toegang verloopt nooit.

De meeste spelvormen zijn perfect om met een hele groep te doen met maar 1 doosje. Ik heb als leerkracht veel ervaring met groepen en vind niets heerlijker dan met 1 spelvorm een hele groep tegelijk écht te bereiken. 

Ja, dat kan zeker! In deze training leer je spelvormen en ga je ook ervaren wat Schatgravers allemaal teweegbrengt. Een begeleide manier om Schatgravers te gaan ervaren! En je bestelt het spel eenvoudig bij. 

Facebook gebruiken we in een besloten facebookgroep vooral om elkaar te inspireren en in de facebookgroep zit hele fijne interactie. Het geef je nog extra uitleg en extra opdrachten om de informatie en spelvormen echt te implementeren. Je kunt een facebook-account aanmaken alleen voor dit SchatgraversProgamma, of ervoor kiezen om de interactie over te slaan. In de academie komen de spelvormen, webinars- en meetingopnames te staan. Daar kun jij sowieso bij. 

Dit programma wordt alleen nog online aangeboden. Zo kun jij er vanaf elke plek van de wereld en op jouw tijd en tempo bij zijn. Verder kun je in de Facebookgroep per meeting een sheet terugvinden met spelvormen, casussen waarbij ervaring wordt uitgewisseld. Daar leer je ook meteen de andere deelnemers kennen, wat zeker een meerwaarde is. Super interactief, wel op je eigen tempo.  Ik maak van elke meeting een klein feestje en zorg voor gevarieerde werkvormen en manieren om jou met andere deelnemers te laten connecten. 

Als je na dit SpelvormProgramma nog meer echt wilt ervaren, beleven en sparren is er voor deelnemers nog een excusieve livedag.