KompasVinder Licentie Trainingspakket

Compleet programma met online training en livedag om KompasVinder Licentie Trainer te worden.

Voor coaches, leerkrachten en andere professionals die lekker veel KompasVinder-spelvormen wil leren kennen, verdiepen en uitdragen.

Online training KompasVinderSpelvormProgramma start direct na inschrijving,
livedag is op 17 november 2023 in regio Bergen op Zoom/Breda.

C1A5DCCA-D819-4560-913E-EBBA388954FB
Kompasvinder-Licentie-Trainer-logo-def
2BB66E34-1989-45D3-9553-6EDB8503C61E

Het KompasVinderSpelvormProgramma is een heerlijk praktische training om te verdiepen en te doen. Ontdek in 2 maanden meer dan 20 mogelijkheden om KompasVinder te spelen en optimaal gebruik van de krachtige richting die het spel biedt

Op de livedag op  gaan we verdiepen op de spelvormen en op jouw doelgroep. Heel veel doen, brainstormen over variaties en concrete plannen maken om dit spel uit te dragen aan wie jij maar wilt. Je ontvangt de KompasVinder Trainers Licentie, waarmee je je workshops en trainingen aan professionals mag geven.

Je hebt KompasVinder, je vindt het een prachtig spel. Je weet dat je er zo ontzettend veel mee kunt, maar wat dan? Welke spelvormen zijn er? Waar begin je? Je raakt een beetje overwhelmd door alle mogelijkheden. Zo laat je de speldoos maar liever even liggen. Ooit. Ooit ga jij je erin verdiepen. Eigenlijk vind je het ook gewoon knetterspannend om een nieuwe spelvorm echt te gaan doen.

Je wéét hoe belangrijk je waarden en eigen wijsheid zijn.  De kracht van het weten van jouw richting. Jij gunt niet alleen jezelf maar ook anderen hun koers. Dat ze de wereld om zich heen licht, vastberaden en vol vertrouwen bekijken. Verbinding. Het vinden van eigen antwoorden.

In dit KompasVinderSpelvormProgramma ga je echt verdiepen.

Op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. Stap voor stap en met een duidelijke structuur. Je bereikt steeds meer diepgang en leert het spel van binnen en van buiten kennen door er zelf en met anderen mee aan de slag te gaan.

Lekker overzichtelijk, met heel veel kansen tot vragen stellen en oefenen. Om de paar dagen krijg je een nieuwe spelvorm in je mailbox en in de academie. Matty geeft voorbeelden en omdat je zelf het spel doet wordt meteen duidelijk welke kracht het spel en de spelvormen hebben. In de facebookgroep kun je met de andere deelnemers per spelvorm nog meer verdiepen.

Na dit KompasVinderSpelvormProgramma weet jij welke spelvormen jij kunt gebruiken. Hoe je ze met jouw doelgroep en groepsgrootte kunt doen. En je kunt ze altijd blijven gebruiken, want je houdt altijd toegang tot de uitleg in de academie.

Bij de KompasVinder Livedag gaan we op de spelvormen variëren zodat ze precies bij je doelgroep passen?

Grote kans dat je zo enthousiast bent over dit spel, dat je deze-manier-van-denken-en-zijn wil uitdragen naar anderen.

Omdat deze exclusief voor deelnemers aan het KompasVinderSpelvormProgramma, kunnen we daar meteen de diepte in. Geen geneuzel, maar echte kenners en doorpakkers, net als jij. We gaan DOEN. Delen, sparren, spelen op een heerlijke plek.

We gaan concreet uitdenken hoe je de spelvormen gaat inzetten en huppekee écht gaat overbrengen naar jouw doelgroep. Hoe KompasVinder nog meer een toegevoegde waarde kan hebben. Zodat je niet alleen sprankelt van KompasVinder-ideeën maar ze ook nog uit gaat voeren.
  • Je doet dan mee met het KompasVinderSpelvormprogramma (start direct na inschrijving) à €247- 
  • Je doet ook mee met de Licentietrainer livedag à €297,-
  • Deelnemen kost €544
  • Er zijn per livedag maximaal 10 plekken beschikbaar.
  • We starten om 10.00 uur tot 16.00 uur bij een prachtige locatie in de regio Bergen op Zoom/Beda
  • inclusief verwenlunch, lekkers en drinken (heerlijke koffie by the way!)