Schateiland Expeditie

7-daagse online training over de methode waarin deelnemers een schatkaart van hun binnenwereld ontwerpen.

Werk jij als professional met kinderen of pubers vanuit je eigen praktijk of instelling? Of ben je bijvoorbeeld leerkracht en op zoek naar meer Schatgravers en/ of KompasVinder-inspiratie? Dan hebben we iets waanzinnigs moois voor je ontwikkeld! Want je eigen schateiland maken, in coaching, een workshop of een training is zon mooie manier om krachten, mogelijkheden, struikelblokken en oplossingen daarvoor in kaart brengen..! Elke keer verwondert het ons, die prachtige Schateilanden die we voorbij zien komen.

Schateiland Expeditie
Schateiland Expeditie
fotocredits: Pippipower Kindercoaching

De online training Schateiland Expeditie is ontstaan als een superuitgebreide verankering op Schatgravers. Later hebben we ook verankeringsmogelijkheden voor KompasVinder in deze onlinetraining verwerkt. Het mooie is dat Schateiland Expeditie een op zichzelf staande methode is, die je zowel met als zonder de spellen kan volgen. Je krijgt van ons alle tools die je nodig hebt: mails, spelsuggesties, heeele mooie downloads en printables. Je kunt er daarna zo je consulten, workshops of trainingen mee vullen.

We bieden deze methode alleen aan in de vorm van een onlinetraining, laagdrempelig en in je eigen tempo te volgen. Dus op jouw moment en op jouw locatie. Je hoeft geen opdrachten in te leveren. Er zit zoveel inspiratie in, deze kun je stap voor stap of helemaal op jouw eigen manier verwerken. Als licentiehouder heb je de exclusieve rechten om eindeloos met de downloads te werken, waarmee je net als bij onze spellen veel kanten op kunt. Het is voor kinderen en pubers uitnodigend om zichzelf creatief te uiten in plaats van alleen via praten zichzelf onder woorden te brengen.

Inhoud onlinetraining

Via 7 dagelijkse (enkel werkdagen) mails ontvang je speelsuggesties en prachtige vormgegeven printables geheel in MattyenGreetje-stijl. Deze kun je eindeloos blijven gebruiken en bieden veel toegevoegde waarde op het spel Schatgravers en KompasVinder. Alle printables zijn grafisch ontworpen door Studio Formo, de vormgevers van onze spellen! Zo ontvang je o.a.:

*1 inleidend Schateiland Expeditie- verhaal (printable).

*Twee prachtig ontworpen Schateilandposters waar het Schateiland op getekend wordt (printables).

*Knetterveel tekensuggesties voor het maken van het Schateiland.

*46 Legendakaartjes met tekenopdrachten en tekensuggesties (printables).

*2 Visualisatie-verhalen (printables)

*2 tutorials voor het maken van Schateiland-moodboards(printables)

*En nog meer andere, unieke, handige printables, waaronder een schateiland checklist, inspirerende expeditie casus voorbeelden en lege legendakaartjes om zelfbedachte opdrachten vorm te kunnen geven

*Een licentie in de vorm van het exclusieve Schateiland-logo, die je mag gebruiken op je site. Hiermee geef je aan dat je de training hebt gevolgd en exclusieve rechten hebt om met alle downloads te werken.

*Een vermelding op onze website waarmee jij gemakkelijk te vinden bent voor iedereen die graag op Schatgravers Expeditie wilt.

*En 7 volle mails met lekker-concreet-op-een-rij hoe je deze methode kunt gebruiken bij al je consulten (van intake tot evaluatie) en/of tijdens workshops en/of met ouders.

87809588_2553756708169555_595021268789493760_n
104537068_2640584999486725_6199631739929063009_n-1

Doelen van de methode

Schateiland expeditie laat alle deelnemers:

*Wensen, struikelblokken en oplossingen op creatieve wijze helder krijgen

*Inzicht verkrijgen in hoe je jouw schatten krachtig en praktisch kunt inzetten.

*Spelenderwijs ontdekken welke schatten je in jezelf zou willen versterken.

*Spelenderwijs ontdekken welke koers jij wilt gaan.

*Vanuit verbeelding en creativiteit meer zelfkennis en zelfvertrouwen opbouwen.

*Bewust worden van eigen innerlijke processen.

Op creatieve en speelse wijze kom je superveel te weten over de kinderen en pubers waarmee je werkt en zij over zichzelf.

Voor wie

Schateiland Expeditie is in te zetten:

Tijdens 1-op1- begeleiding: zoals kinder-, tiener en jongerencoaching, orthopedagogiek, (spel)therapie, kinder-, tiener en jongerenpsychologie, remedial teaching, integratieve of psychomotorische (kinder)therapie.

In het onderwijs:in te zetten door intern en ambulant begeleiders, teamleiders, leerkrachten. Zij kunnen de opdrachten met de hele klas of een groepje in de klas uitvoeren.

Tijdens trainingen en workshops: zoals kinderyoga, SOVA-training, een Schatgravers of KompasVinder workshop, maar je kunt er dus zeker ook een gehele ˜Schateiland Expeditie- workshop of training van maken.

Thuis: het is ook verrassend en superleuk om gewoon thuis op Schateiland Expeditie te gaan. Samen met je kind of met het hele gezin, je familie of met vrienden en vriendinnen.

Voor jezelf: wij (en andere volwassenen) maakten zelf vele schateilanden die ons veel inzicht gaven. Ook voor workshops met volwassenen is dit een hele mooie methode die deelnemers in contact brengt met originele oplossingen, wensen en richtingwijzers op visuele wijze.

Kosten

Deze training, kost‚€133,79 excl. btw (€161.89 incl. btw).

Aanmelden doe je door deze online training in de winkelmand te stoppen en je bestelling af te ronden. Je inschrijving is officieel zodra je betaald hebt. Daarna ontvang je de factuur en bij start van de online training de allereerste mail. Alle andere mails en printables vallen daarna dagelijks (alleen werkdagen) op je digitale deurmat.

Als je nog vragen hebt: kijk op de website. Als je geen antwoord op je vragen kunt vinden, mail dan Matty op matty@mattyengreetje.nl o.v.v. ˜vraag over Schateiland Expeditie.

 

87839165_2562574883954404_5623776211118325760_n