Schatgravers LicentietrainingsPakket

Compleet programma met online training en livedag om Schatgravers Licentie Trainer te worden.

Voor coaches, leerkrachten en andere professionals die lekker veel Schatgravers-spelvormen wil leren kennen, verdiepen en uitdragen.

Online training SchatgraversSpelvormProgramma start direct na inschrijving,  livedag is op 16 maart 2023 in Prinsenbeek.

IMG_7222
26904199_2036951683183396_3222847672131300389_n
IMG_8361

Het SchatgraversSpelvormProgramma is een heerlijk praktische training om te verdiepen en te doen. Ontdek in 2 maanden meer dan 20 mogelijkheden om Schatgravers te spelen en optimaal gebruik van de krachtige positiviteit die het spel te beiden heeft.

Bij de Licentietrainingslivedag gaan we verdiepen op de spelvormen en op jouw doelgroep. Heel veel doen, brainstormen over variaties en concrete plannen maken om dit spel uit te dragen aan wie jij maar wilt. Met de Schatgravers Trainers Licentie mag je workshops en trainingen aan professionals geven.

Je hebt Schatgravers, je vindt het een prachtig spel. Je weet dat je er zo ontzettend veel mee kunt, maar wat dan? Welke spelvormen zijn er? Waar begin je? Je raakt een beetje overwhelmd door alle mogelijkheden. Zo laat je de speldoos maar liever even liggen. Ooit. Ooit ga jij je erin verdiepen. Eigenlijk vind je het ook gewoon knetterspannend om een nieuwe spelvorm echt te gaan doen.


Je wéét hoe belangrijk een positieve mindset en zelfvertrouwen is. Hoe leuk het is om ermee bezig te zijn. Maar je vindt het stiekem ook een beetje ingewikkeld om er tijd voor te maken. Jij gunt niet de kinderen van nu zo dat stevige zelfbeeld. Verbinding. 

In dit SchatgraversSpelvormProgramma ga je echt verdiepen.

Op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. Stap per stap en met een duidelijke structuur. Je bereikt steeds meer diepgang en leert het spel van binnen en van buiten kennen door er zelf en met kinderen mee aan de slag te gaan. Lekker overzichtelijk, met heel veel kansen tot vragen stellen en oefenen. Om de paar dagen krijg je een nieuwe spelvorm in je mailbox en in de academie. Matty geeft voorbeelden en omdat je zelf het spel doet wordt meteen duidelijk welke kracht het spel en de spelvormen heeft. In de facebookgroep kun je met de andere deelnemers per spelvorm nog meer verdiepen.

Na dit SchatgraversSpelvormProgramma weet jij welke spelvormen jij kunt gebruiken. Hoe je ze met jouw doelgroep en groepsgrootte kunt doen. En je kunt ze altijd blijven gebruiken, want je houdt altijd toegang tot de uitleg in de academie.Bij de Licentietraininingslivedag ontdek je hoe je op de spelvormen kunt variëren zodat ze precies bij je doelgroep passen. 

Hoe je deze-manier-van-denken-en-zijn uitdraagt naar anderen.

Omdat deze Licentietraininingslivedag exclusief voor deelnemers aan het SchatgraversSpelvormProgramma is, kunnen we daar meteen de diepte in. Geen geneuzel, maar echte kenners en doorpakkers, net als jij. We gaan DOEN. Delen, sparren, spelen op een heerlijke plek.


We gaan concreet uitdenken hoe je de spelvormen gaat inzetten en huppekee écht gaat overbrengen naar jouw doelgroep. Hoe Schatgravers nog meer een toegevoegde waarde kan hebben. Zodat je niet alleen sprankelt van Schatgravers-ideeën maar ze ook nog uit gaat voeren.

  • Je doet dan mee met het SchatgraversSpelvormprogramma (start direct na inschrijving ) à €247,-
  • Je doet ook mee met de Licentietrainer livedag (op 16 maart '23) à 295,-
  • Deelnemen kost €544,-
  • Er zijn per livedag maximaal 10 plekken beschikbaar.
  • De livedag start om 10.00 uur tot 16.00 uur bij 'Vergaderen in de wei'  Beeksestraat 86, Prinsenbeek 
  • inclusief verwenlunch, lekkers en drinken.