SchatgraversRegenboog Maak met kinderen regenbogen vol eigen helpende gedachten.

Praktische online training met 6 daagse 25 mei t/m 6 juni en e-book.
Je bent erbij voor €47,-

Regenbogen... Kinderen zijn er dol op.

Ze staan voor hoop, veiligheid en voor 'jezelf mogen zijn'. Ze hebben een bijna magische aantrekkingskracht en lijken soms echt te betoveren.

In deze online training ontdek jij hoe je, samen met kinderen, regenbooggedachten kunt creëren. De training is live te volgen en kan ook op eigen tijd en tempo doorlopen worden.

Deze werkvorm is spontaan ontstaan en inmiddels de populairste werkvorm op onze trainingen. Niet zo gek, want heerlijk kleurrijk en multi-inzetbaar in zowel groepen als individueel. Eenmalig of in een heel traject of workshopreeks.

IMG_9840
1

Ben jij dit?

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  Ben jij (zorg)leerkracht, kindercoach, -therapeut, -yogadocent of RT-er?

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  Gun jij de kinderen waar jij mee werkt ook zo hun eigen helpende gedachten?

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  Werk je graag met Schatgravers en wil je de blijmakende interventies van de karweikaarten krachtig verankeren?

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  Wil jij met kinderen van die kleurrijke, hoopvolle regenbogen maken waar zij écht wat aan hebben?

RegenboogGedachte

Regenboog-
Gedachte

'Ik hoef geen gouden medaille te winnen om me trots te voelen.' - R. 9 jaar

Wil jij ook RegenboogGedachten creëren?

Wat kun je verwachten?

5

We starten met een webinar op 25 mei waarin ik je live het stappenplan van de SchatgraversRegenboog uitleg en laat ervaren.

Daarna start na het Hemelvaartsweekend de 6 daagse in een facebookgroep, waarin we interactief samen oefenen in het formuleren van regenbooggedachten en je me al je vragen kunt stellen.

Na afloop van de training ontvang je een e-book bomvol inspiratie waarin je alles altijd nog terug kunt lezen en met SchatgraversRegenboog-printable die jij eindeloos kunt gebruiken.

IMG_9592 2

Wat zijn RegenboogGedachten?

(de ~mv gedachtes, gedachten) zelfgeformuleerd, krachtig, positief inzicht n.a.v.gewaarwordingen met de karweikaarten van Schatgravers

In deze online training zetten we positieve, zelfgevoelde belevenissen van de karweikaarten om in eigen woorden. Daar maken we eigen helpende gedachten van, regenbooggedachten dus. En dat alles in de vorm van een hoopvolle SchatgraversRegenboog gemaakt van karweikaarten uit het Schatgravers-doosje (eenvoudig bij te bestellen).

Na afloop van deze online training kun jij zelf aan de slag met de SchatgraversRegenboog. In je praktijk, in je klas. Met groepen of 1 op 1. Sommigen gebruiken hem in ieder traject wel ene keer, sommigen geven er workshops mee. Dat kan allemaal, zo veel en vaak je maar wilt.

Bij deze online training krijg jij:

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  Deelname aan de webinar met uitleg op 25 mei (wordt opgenomen en is terug te kijken)

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  6 live interactieve oefensessies (worden opgenomen en is terug te kijken) om alles eigen te maken

 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  E-book met de uitgeschreven stappen, creatieve verwerkingen, inspiratie voor 1 op 1 begeleiding & inspiratie voor werken met groepen

IMG_9591
glunderpoppetje

Had jij ook deze vraag?

Dat kan sowieso, je kunt alles op eigen tempo volgen. En het leuke is dat we tijdens de Hemelvaartsdagen en weekend niets live doen. Alleen op de ‘werkdagen’. Dus grote kans dat je ook nog lekker veel live kunt volgen.

Deze manier is perfect om met de hele klas te doen. Ik heb het zelf met een voor-mij-onbekende groep 3-4-5 gedaan tijdens een invalmiddag en na 1 middag hadden zij allemaal een eigen regenboog met eigen helpende gedachten. In de training vertel ik je hoe je dat eenvoudig en haalbaar aanpakt.

Ja, dat kan zeker! In deze minitraining leer je deze nieuwe werkvorm, maar ga je ook ervaren wat Schatgravers allemaal doet met kinderen. Een begeleide manier om Schatgravers te gaan ervaren!

Zonder facebook kun je meedoen met de webinar en krijg je het e-book. Alleen de interactieve vraag- en oefensessies zijn op facebook. Als je daar toch gebruik van wilt maken (aanrader!), kun je enkel voor deze 6 daagse een facebookaccount aanmaken.

Oh, en goed nieuws voor wie graag snel wilt starten en niet tot 25 mei wilt wachten: na inschrijving krijg je meteen een download met de eerste tips, regenboogdownload en inspiratie zodat je alvast kunt starten.