Je bent kindercoach. Je hebt zoveel te vertellen, zoveel kennis te delen. Je zit wel op de social media, maar weet vaak niet wat je moet plaatsen… Hoe kun je via facebook of instagram de juiste doelgroep te bereiken?  Welke foto’s, quotes ga je gebruiken? Je zoekt inspiratie om op social media aanwezig te blijven. Om de aandacht te trekken van je doelgroep.

Herken je dit? Dan heb ik iets moois voor je.

Toen mijn vriend een paar jaar geleden tegen mij zei: ‘Mat, jij moet op Facebook met je bedrijf’ dacht ik: ‘Wat heb ik nou te melden?’. Maar een Facebookpagina was snel gemaakt en ik probeerde maar wat. Klungelde aan. En ontdekte dat ik heus wel wat te melden heb. Dat het werkt. Dat ik via social media mijn bedenksels, kennis en enthousiasme om kan zetten in een volwaardig bedrijf met producten en trainingen. Mijn meeste klanten komen via social media. En, eerlijk, dat zijn voor mij ook de fijnste klanten om mee te werken, want zij weten dat ze voor MIJ  kiezen. Bij hen kan ik totaal mezelf zijn. Daar komen ze juist voor.

IMG_1510
IMG_1687

Op 11 februari 2022 start de 10-weekse online training ‘social media voor kindercoaches’ . Met mails, uitlegvideo’s, werkbladen en stappenplannen en opdrachten en een facebookgroep met interactie en een livemoment aan het begin en einde van de training.  (Live, maar volledig terug te kijken)

De training zal vooral gaan over Facebook en instagram. Waarover schrijf je? Hoe hou je je eigen tone of voice? Hoe deel je jouw ervaringen, jouw woorden, jouw kennis. Hoe laat je het aantal volgers toenemen en hoe lees je tussen de regels wat je volgers van je willen weten?  Hoe maak je een (blog)artikel voor je nieuwsbrief en wat doe je daar vervolgens mee? Welke eigen, herkenbare foto’s en quote-afbeeldingen maak je (AVG-proof please!)?  Over taggen, hasthags en stories. En hoe hou je het in hemelsnaam allemaal vol? Of beter nog, hoe wordt het leuk?

IMG_1944
IMG_1538

Deze 10 weken gaan vooral over Facebook, instagram en een nieuwsbrief. Dat ga je zo stevig neerzetten dat je die 10 weken echt wel effectief gebruikt. Over LinkedIn, advertenties en andere social media gaan we het in deze training niet hebben. Pak eerst dit maar eens goed aan. Dat zal jou en je volgers al doen glunderen.

Als je nu inschrijft voor Social Media voor Kindercoaches krijg je cadeau:

 • webinar Stories voor Kindercoaches
 • 1 op 1 meeting met Matty waarin je je vragen kunt stellen en je tips op maat krijgt.
IMG_1689

Verder natuurlijk de volledige training met de 10 modules:

 1. basis van je socials, tags en hashtags
 2. branding
 3. doel en doelgroep
 4. visie
 5. pakkend schrijven en fotograferen
 6. nieuwsbrief opstarern
 7. checklist posts
 8. soorten postst
 9. checklist tijdlijn en variatie
 10. nieuwsbrief versturen