ZomerBundel Leer deze zomer jezelf, de leukerds om je heen én Schatgravers en KompasVinder kennen.

Dompel je de hele zomer onder in de SchatgraversRegenboog, het SchatgraversSpelvormProgramma en het KompasVinderSpelvormProgramma.

Oh, the places you'll go!

Waar je ook heen gaat deze zomer, of juist niet, je kunt met onze spellen op zulke mooie plekken komen! 

In deze ZomerBundel krijg jij met de SchatgraversRegenboog, het SchatgraversSpelvormProgramma en kompasVinderSpelvormProgramma letterlijk en figuurlijk extra bagage mee waar jij perfect mee uit de slippers... eeh... voeten kunt. 

Drie online trainingen  waarmee je meteen praktisch aan de slag gaat en  ontdek jij hoe je, samen met kinderen, regenbooggedachten kunt creëren en knetterveel uit KompasVinder en Schatgravers haalt. De trainingen zijn gedeeltelijk live te volgen en kunnen ook op eigen tijd en tempo doorlopen worden.

Alle spelvormen in deze trainingen zijn multi-inzetbaar in zowel groepen als individueel. Eenmalig of in een heel traject of workshopreeks.

2
schatgravers-spelen-600x600

Ben jij dit?

 • download

  Ben jij (zorg)leerkracht of docent, (kinder-)coach, -therapeut, -yogadocent of RT-er?

 • download

  Jij wéét hoe belangrijk een positieve mindset, zelfinzicht en eigen wijsheid zijn.

 • download

  Werk je graag met Schatgravers en KompasVinder wil je er graag nog veel meer uit halen?

 • download

  Wil jij dat de (grote en kleine) mensen waar jij mee werkt nu eens echt de wereld om zich heen licht, vastberaden en vol vertrouwen bekijken.

'Stap voor stap meer diepgang. Matty neemt je met al haar enthousiasme mee doorheen het programma.'

- Marissa Van Meenen , psycholoog en yogadocent bij Dartel en Pep

Wil jij deze zomer ook al dat moois ontdekken?

Wat kun je verwachten?

9d15a1ef-7322-46ac-a6ce-19d1f8d5c088
 • SchatgraversRegenboog logo_vierkant

  SchatgraversRegenboog waarmee je met kinderen eigen positieve gedachten gaat creëren. Deze start op 25 mei. T.w.v. €47,00

 • minicursus-social-media-voor-kindercoaches-webwinkel_edited-4

  KompasVinderSpelvormProgramma met zo'n 20 spelvormen in 3 maanden. Start op 23 juni. T.w.v. €197,00

 • schatgraversprogramma-webwinkel-1

  SchatgraversSpelvormProgramma met zo'n 20 spelvormen in 3 maanden. Start op 27 juni. T.w.v. €197,00

 • Bonus: live deelname en de opnames van de basiswebinar Schatgravers t.w.v. €19,75 en KompasVinder t.w.v. €19,75.

Bij deelname aan de ZomerBundel ontdek jij voor €347,00 al dat moois, waar je ook gaat.

IMG_9366

Hoe zit dat met die spelvormen?

Elke spelvorm heeft zijn eigen doel en ik heb geleerd welke het beste past bij specifieke momenten of situaties, en ze zijn allemaal oh-zo-krachtig en zo verschillend!' Sylvia Esquivel M., mindfulnesscoach bij  Met Sylvia 

Schatgravers en KompasVinder bestaan uit verschillende kaartendecks. Door er zelf veel mee te werken in de klas, bij trainingen en coaching ontstonden constructieve, dynamische en oplossingsgerichte spelvormen. Zowel korte als lange spelvormen. Deze spelvormen zijn bijna allemaal in te zetten in groepen en individueel. Door zelf met de spelvormen aan de slag te gaan. leer je het het spel van binnen en van buiten kennen. 

Aan het eind van deze zomer kun jij ze zelf inzetten in je praktijk, in je klas en bij trainingen en workshops. Jij weet jij welke spelvormen jij kunt gebruiken en hoe je ze met jouw doelgroep en groepsgrootte kunt doen. En je kunt ze altijd blijven gebruiken, want je houdt altijd toegang tot de uitleg in de academie.

Bij deze ZomerBundel krijg jij:

 • Live meetings: deze worden opgenomen en kun je terugkijken.

 • Video's: Spelvormen die worden uitgelegd en gedaan in video's zodat je meteen een beeld krijgt.

 • GlunderAcademie: De leeromgeving waar jij 24/7 en levenslang naartoe kunt om alle spelvormen in terug te vinden.

 • Community: Interactie op jouw tijd en tempo. Hier worden variaties en ervaringen met spelvormen gedeeld.

 • Handouts: Handige overzichten, uitgeschreven spelvormen, lijstjes met vragen en werkbladen om in te vullen.

1
glunderpoppetje

Had jij ook deze vraag?

Dat kan sowieso, je kunt alles op eigen tempo volgen. De live start- en eindmeetings zijn 's avonds gepland en worden opgenomen. Alles blijft levenslag beschikbaar. 

De spelvormen zijn bijna allemaal meer-dan-geschikt om met de hele klas of groep te doen. Je hebt ook steeds maar 1 speldoos nodig, al speel je het met 30 personen. Houdt het lekker overzichtelijk!

Ja, dat kan zeker! In deze trainingen leer je deze spelvormen, en ga je ook ervaren wat de spellen allemaal 'doen' met kinderen. Bovendien gaan aan het Schatgravers - en KompasVinderProgramma ook nog de basiswebinars vooraf (deze worden ook opgenomen!). 

Zonder facebook kun je meedoen met de meetings en de GlunderAcademie.  Alleen de communities zijn op facebook. Als je daar toch gebruik van wilt maken (aanrader!), kun je enkel voor deze ZomerBundel een facebookaccount aanmaken.

Zodra je inschrijft krijg je alvast het stappenplan en een mooie regenboog-download zodat jij de eerste stappen al kunt zetten. Op 25 mei is dan de interactieve webinar en kunnen we voluit aan de slag. 

Geen probleem! De spellen kun je beide eenvoudig bijbestellen in het bestelproces. 

Oh, en goed nieuws voor wie graag snel wilt starten en niet tot 25 mei wilt wachten: na inschrijving krijg je meteen een mail met de eerste tips, regenboogdownload en inspiratie zodat je alvast kunt starten.