ZomerJournal Op reis in jezelf met Schatgravers of KompasVinder

3 weken lang elke dag even een paar minuten voor jezelf om te tekenen of schrijven

Waar je ook heen gaat deze zomer,

 of juist niet, op mooie plekken ga je zeker komen. En je gaat de allerleukste persoon ontmoeten: jezelf. 

Deze zomer kun jij met de ZomerJournals en Schatgravers of KompasVinder namelijk op reis gaan in jezelf. Met elke dag 1 of een paar kaarten van ( één van) onze spellen en een paar minuten ben je al lekker onderweg en heb je straks ook nog eens een pracht van een herinnering. 

De ZomerJournals zijn verkrijgbaar voor zowel Schatgravers (kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en veel ouder) en KompasVinder (voor iedereen vanaf ongeveer 14 jaar en t/m volwassen).  Je ontvangt 3 weken lang elke dag een leuke, uitnodigende, eenvoudige opdracht met een vraag over de kaarten waarop je kunt antwoorden met woorden, tekeningen of jouw unieke mix daarvan. De ZomerJournal is verkrijgbaar in printversie. In één keer te printen of dag voor dag. En eindeloos beschikbaar.

Ieder ZomerJournal geeft jou een positieve, blijmakende blik op jezelf en kleine inzichten die jou rust en zelfkennis geven. Je hebt er de spellen Schatgravers of KompasVinder voor nodig, deze zijn eenvoudig bij te bestellen. Je gaat er op jouw manier creatief mee aan de slag gaat en ontdekt de mooiste dingen over jezelf en je omgeving.  De ZomerJournal kan op eigen tijd en tempo doorlopen worden.

socials zomerjournal

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Wil jij deze zomer ook al dat moois ontdekken?

Wat kun je verwachten?

926B3DC3-D269-4AD3-B930-126C8D17E696 2
 • download

  ZomerJournal KompasVinder of Schatgravers óf allebei

 • download

  21 dagen met zonnige inspiraties om te tekenen of schrijven.

 • download

  zelfinzichten die niet vervagen

 • download

  elke dag even een paar minuutjes op reis naar binnen.

 • download

  Met nog extra inspiratie zodat je ook na de zomer eenvoudig door kunt.

Ooh, the places you' ll go!

-Dr Seuss

Bij deze ZomerJournal kies je

 • Printables

  A4 A5 A6, om voor eigen gebruik te printen zo vaak je wilt. Deze komen in de academie te staan en is onbeperkt beschikbaar. Beschikbaar vanaf 21 juni (dagelijks een nieuwe) of in één keer compleet te printen. 

 • Elke dag een reminder mail.

  Je bepaalt eenvoudig zelf welke dag de mails starten, volledig afgestemd op jouw vakantie. Wil je dit juist niet? Kan ook! Jij kiest. 

 • De Schatgravers of KompasVinder versie afhankelijk voor wie het is.

  Schatgravers ZomerJournal voor je kinderen thuis, uit je klas of je praktijk. Vanaf 4 jaar tot zo oud je maar wilt. 

  KompasVinder ZomerJournal voor jezelf, vrienden, collega's of de 14+ers in je praktijk. 

 • Je hóeft niet te kiezen.

  Alles mag ook! Klik gewoon aan wat je wilt en het komt naar je toe. 

DEE85DF3-E146-4747-BA38-D8B101E09BF8
glunderpoppetje

Had jij ook deze vraag?

Je kunt alles op eigen tempo doen. Misschien wil je alles meteen doen, misschien wil je er de voorgeschreven 3 weken over doen of misschien wil je er wel 3 maanden over doen. kan allemaal. 

Ja, dat kan, want je schaft ze er eenvoudig bij aan. Om de dagelijkse inspiraties te kunnen doen heb je namelijk wel Schatgravers of KompasVinder nodig. Het is verder geen probleem als je de spellen nog niet kent. Zo kun je ze juist lekker eenvoudig en laagdrempelig leren kennen. 

Jaaah, zeker weten wel! Want nu kun jij met gewoon lekker zelf ervaren wat de spellen met je doen en heerlijk op reis in jezelf. Jij gaat hier zeker weten mooie inzichten over jezelf opdoen en stiekemweg weer kleine nieuwe manieren en toepassingen leren kennen. 

Je hoeft ook niet te kiezen, dan neem je ze gewoon allebei. Daar krijg je echt geen spijt van. Beloofd!

Er zit copyright op, maar je mag ze zelf zo vaak printen als je wilt. Dus print ze gerust voor de kinderen in je praktijk, je klas of bij je thuis. Of voor je vrienden, je zus of je collega's. Het is niet de bedoeling dat je ze deelt om zélf te laten printen.